Επισκέφθηκαν τον Σιμιτζόγλου αλλά δεν έλαβαν εξήγηση

Επισκέφθηκαν τον Σιμιτζόγλου αλλά δεν έλαβαν εξήγηση

bet365

Οι νομικοί εκπρόσωποι των Άρη και ΟΦΗ επισκέφθηκαν σήμερα (16/3) τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και κατέθεσαν το ερώτημά τους για την απόφασή του να βάλει στο αρχείο την ένσταση που κατέθεσαν κατά της Λαμίας επί της υπόθεσης συμμετοχής του Ντουρμισάι.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο κ. Σιμιτζόγλου δεν μπήκε σε διαδικασία κατάθεσης εξηγήσεων, αλλά σημείωσε ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια ακολουθώντας πάντα τις νομικές διατάξεις.

Στις τάξεις των δύο συλλόγων επικρατεί εκνευρισμός όχι τόσο για την απόφαση του κ. Σιμιτζόγλου να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, όσο για το γεγονός ότι η Πρωτοδίκης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League κα. Μαρίνα Μπόσνου διαβίβασε την υπόθεση στον αθλητικό εισαγγελέα κι ενώ ανάλογη υπόθεση (σ. σ. η περσινή της ένστασης του Πανελευσινιακού κατά του Απόλλωνα Σμύρνης) εκδικάστηκε κανονικά από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League.

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Μπεσίκτας με το 1:1 του 1ου αγώνα να του δίνει ελπίδες. Θα πάρει την πρόκριση στους 8;

Σύμφωνα με τους νομικούς των δύο πλευρών, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη. Ενδεχομένως να ελπίζουν στην αλλαγή στάσης της Μαρίνας Μπόσνου καθώς έχει το δικαίωμα να εξετάσει την ένσταση που κατατέθηκε, παρότι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο από τον αθλητικό εισαγγελέα. Πόσες πιθανότητες όμως συγκεντρώνει αυτό το ενδεχόμενο από τη στιγμή που η ίδια προχώρησε σε διαβιβαστικό ερώτημα στον αθλητικό εισαγγελέα, αφαιρώντας δηλαδή την υπόθεση από τη δική της ευθύνη;

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα