LIVE streaming η κλήρωση για το «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» 2017

Gazzetta team
LIVE streaming η κλήρωση για το «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» 2017

bet365

Η 5η σεζόν του Διεθνούς Παιδικού Κοινωνικού Προγράμματος «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» 2017 κάνει πρεμιέρα και το gazzetta.gr μεταδίδει με live εικόνα την ανοιχτή κλήρωση του προγράμματος στο οποίο συμμετέχουν 64 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Tο Διεθνές Παιδικό Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» 2017 είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διοργανώσεις κοινωνικής ευθύνης για παιδιά, στην οποία συμμετέχουν 64 χώρες από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, καθώς και τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Είναι η δεύτερη φορά που η Ελλάδα, λαμβάνει μέρος σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση!

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Gazprom, τον επίσημο συνεργάτη της FIFA και του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Οι στόχοι του προγράμματος περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, τη διάδοση του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής στη νεολαία και την προώθηση της φιλίας μεταξύ των παιδιών από διαφορετικές χώρες.

Στα πλαίσια της επίσημης έναρξης της Πέμπτης (επετειακής) χρονιάς του Διεθνούς Παιδικού Κοινωνικού Προγράμματος «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» 2017, το gazzetta.gr μεταδίδει τη ζωντανή μετάδοση της Ανοικτής Κλήρωσης του προγράμματος, όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές από 64 χώρες – αγόρια και κορίτσια 12 ετών, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών με ειδικές ικανότητες, – θα σχηματίσουν 8 διεθνείς μικτές Ομάδες Φιλίας, οι οποίες θα συμμετάσχουν την 1η Ιουλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για τη Φιλία 2017 στην Αγία Πετρούπολη.

 

Τελευταία Νέα