Ξέσπασμα ψάχνει η Γιουνάιτεντ, ύστατη προσπάθεια για ΑΠΟΕΛ

Κώστας Ζάλιαρης
Ξέσπασμα ψάχνει η Γιουνάιτεντ, ύστατη προσπάθεια για ΑΠΟΕΛ

bet365

Μετά το 1-1 στο... χάλι του γηπέδου της Ροστόφ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεσπάσει έπειτα και από τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο Αγγλίας, παίρνοντας την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Όλα για όλα κόντρα στην Άντερλεχτ ο ΑΠΟΕΛ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να συνεχίσουν να εκπροσωπούν την Αγγλία στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από τη στιγμή που και στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε πλέον μονάχα μια και αυτή είναι η πρωτάρα, Λέστερ.

Η ομάδα του Μουρίνιο, χωρίς τους Μαρσιάλ και Γουέιν Ρούνεϊ γι' ακόμα ένα παιχνίδι, έχει ένα μικρό αβαντάζ λόγω του εκτός έδρας γκολ από το πρώτο ματς, με τον Πορτογάλο προπονητή, πάντως, να δικαιώνεται για τα παράπονα που εξέφραζε αναφορικά με την κατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Ροστόφ, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρωσίας απαγόρευσε τη διεξαγωγή αγώνων εκεί και έδωσε διορία 10 ημερών για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ρόμα - Λυών με επιστροφή, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Στο Βέλγιο, ο ΑΠΟΕΛ θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι στην Άντερλεχτ, από την οποία ηττήθηκε 1-0 στην Κύπρο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Η κυπριακή ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον νόμο του «ΓΣΠ», όπου φέτος είχε παραμείνει αήττητη, με αποτέλεσμα να κυνηγάει πλέον σκορ και μια τεράστια προσπάθεια στην εκτός έδρας ρεβάνς.

Άγιαξ και Κράσνονταρ έχουν τις δικές τους πιθανότητες και ελπίζουν σε ανατροπή της κατάστασης απέναντι σε Κοπεγχάγη και Θέλτα αντίστοιχα, από τις οποίες είχαν ηττηθεί με σκορ 2-1, παίρνοντας στις βαλίτσες της επιστροφής το εκτός έδρας γκολ, ανοιχτός παραμένει ο γερμανικός «εμφύλιος» με τις Σάλκε και Γκλάντμπαχ να μένουν στο 1-1 στο Γκελζενκίρχεν, μεγάλο ενδιαφέρον γι' ακόμα μια φορά στο «Ολίμπικο», όπου η Ρόμα φιλοξενεί τη Λυών στον επαναληπτικό του εις βάρος της 4-2 της Γαλλίας...

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Μπεσίκτας – Ολυμπιακός 20:00

Γκενκ – Γάνδη

Κράσνονταρ – Θέλτα

Άγιαξ – Κοπεγχάγη 22:05

Άντερλεχτ – ΑΠΟΕΛ

Γκλάντμπαχ – Σάλκε

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ροστόφ

Ρόμα - Λυών

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα