Γκουαρντιόλα: «Μας λείπει η εμπειρία για την διοργάνωση αυτή»

Gazzetta team
Γκουαρντιόλα: «Μας λείπει η εμπειρία για την διοργάνωση αυτή»

bet365

Στην έλλειψη εμπειρίας που φάνηκε κυρίως στα στημένα απέδωσε τον αποκλεισμό από την Μονακό ο τεχνικός της Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε ψύχραιμος μετά τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αναφέροντας τα εξής: «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ξεχάσαμε να κάνουμε το ίδιο στο πρώτο. Θέλαμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, ήμασταν βελτιωμένοι στην επανάληψη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό αποκλειστήκαμε. Συνήθως παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν το κάναμε τώρα. Σε αυτή τη διοργάνωση τα στημένα κάνουν διαφορά, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ σκόραραν με τον τρόπο αυτό, όμως εμείς λειτουργήσαμε τελείως λάθος στο πρώτο μέρος. Θα μάθουμε από αυτό. Αυτή η ομάδα δεν έχει πολλή εμπειρία. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε. Αυτή η διοργάνωση είναι πολύ απαιτητική. Κάποιες φορές πρέπει να είσαι όχι μόνο ικανός, αλλά και τυχερός. Κι εμείς δεν ήμασταν».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπεσίκτας - Ολυμπιακός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα