«Σφυρίζει αδιάφορα» η Γαλατά για Ροντρίγκες!

«Σφυρίζει αδιάφορα» η Γαλατά για Ροντρίγκες!

«Σφυρίζει αδιάφορα» η Γαλατά για Ροντρίγκες!

bet365

Οι Τούρκοι παραμένουν «εξαφανισμένοι», δεν έχουν απαντήσει καν στη νέα πρόταση του ΠΑΟΚ για αποπληρωμή των δόσεων της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες. Σκέψεις για προσφυγή στη ΦΙΦΑ

Καμία εξέλιξη δεν παρουσίασε το θέμα της οφειλής από πλευράς Γαλατάσαραϊ προς τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο «Δικέφαλος» αντιλαμβανόμενος τα οικονομικά προβλήματα που εμφανίζουν να έχουν οι Τούρκοι, έκανε τη δική του αντιπρόταση για αποπληρωμή στις 20 Μαρτίου (1 εκατομμύριο ευρώ) και 20 Απριλίου (500.000 ευρώ) των δύο δόσεων, που ήδη έχει περάσει η αρχική προθεσμία πληρωμών.

Οι παράγοντες της Γαλατάσαραϊ παρότι είναι, ήδη, εκπρόθεσμοι δεν έχουν απαντήσει καν στο έγγραφο με την τελεσίγραφη πρόταση από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μονακό - Μάντσεστερ Σίτι με επιστροφή, αν ο Φαλκάο σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Μέχρι στιγμής ο «Δικέφαλος» έχει εισπράξει ένα ποσό κοντά στο 1,5 με 1,7 εκατομμύρια ευρώ, από τα συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ που συμφώνησε τον Ιανουάριο και παραχώρησε τον Ροντρίγκες στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Σε περίπτωση που μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Μαρτίου, δεν υπάρξει καμία επαφή από πλευράς της τουρκικής ομάδας, οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν δικαστικά εναντίον της ακολουθώντας τη δικαστική οδό.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα