Ετοιμάζει come-back με τη Σαπεκοένσε ο Ράσελ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ετοιμάζει come-back με τη Σαπεκοένσε ο Ράσελ! (vid)

bet365

Επιβίωσε, αναθεώρησε για την έννοια των «δυσκολιών» της ζωής και πλέον τα δίνει όλα για να επιστρέψει στο γήπεδο! Ο Άλαν Ράσελ γυμνάζεται πυρετωδώς και τα βάρη που σηκώνει σε σχέση με αυτό που έζησε, δεν τον σταματούν!

Πρόκειται για τον έναν εκ των τριών επιζώντων από την τραγωδία που συγκλόνισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.

Η Σαπεκοένσε ξεκληρίστηκε στα βουνά της Κολομβίας, στην πτήση για τον πρώτο τελικό του Σουνταμερικάνα απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ο Άλαν Ράσελ, που είναι αρτιμελής και ευγνώμων στον Θεό για το δώρο της συνέχισης της ζωής του, προπονείται σκληρά και θέλει να επιστρέψει για να προσφέρει στη Σαπεκοένσε, η οποία έχει ξεκινήσει μια νέα ιστορία...

Μαζί με τον έτερο επιζώντα, Νέτο, έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των διαθέσιμων παικτών για τα ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα