Με Ζέκα (μάλλον) η Εθνική (pic)

Gazzetta team
Με Ζέκα (μάλλον) η Εθνική (pic)

bet365

O Ζέκα μαζί με τους Μανθάτη και Ανδρούτσο, είναι τα νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα ενόψει του παιχνιδιού με το Βέλγιο το επόμενο Σάββατο. Στο... περίμενε για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνουν οι κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με το Βέλγιο, το επόμενο Σάββατο στο «King Baudouin».

Ο Γερμανός προπονητής, μία μέρα μετά την ορκωμοσία του Κάρλος Ζέκα, κάλεσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στην Εθνική ομάδα, μαζί του Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη, οι οποίοι εξαργυρώνουν τις εμφανίσεις τους με τον Ολυμπιακό.

Για τον πρώτο, από την ΕΠΟ τόνιζαν πως επί του παρόντος, δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποχρεωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα της Εθνικής Ανδρών (έκδοση διαβατηρίου). Κατά συνέπεια, η συμμετοχή του τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων διαδικασιών.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν.

Από εκεί και πέρα, την θέση του τραυματία Ορέστη Καρνέζη πήρε ο Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ απουσιάζει ο Παναγιώτης Κονέ.

Αναλυτικά η αποστολή: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

Φωτογραφία του χρήστη ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM).

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα