Ο Μπερμπάτοφ λέει «αντίο» με Μέσι και Ρονάλντο!

Ο Μπερμπάτοφ λέει «αντίο» με Μέσι και Ρονάλντο!

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του, κάτι που σχεδιάζει να το κάνει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο…

Ο Βούλγαρος επιθετικός, μετά από είκοσι και πλέον χρόνια καριέρας, φαίνεται να είναι έτοιμος για το ποδοσφαιρικό «αντίο» του. Από τον Ιούνιο του 2016 όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ομάδα, που να καλύπτει τα «θέλω» του κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Ο «Μίτκο» είχε αρκετές προτάσεις, όπως υποστηρίζουν βουλγαρικά Μέσα, μια από την Ευρώπη και ακόμη δύο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία, ωστόσο τις απέρριψε διαφωνώντας ως προς τους όρους.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν.

Όλα δείχνουν πως το «αντίο» του επτά φορές κορυφαίου αθλητή της Βουλγαρίας θα γίνει εντός γηπέδου. Εδώ και μέρες το ίδρυμα Μπερμπάτοφ προβάλει σε καθημερινή βάση το φιλανθρωπικό παιχνίδι, που διοργανώνεται στις 14 Ιουνίου στη Σόφια, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή το τέλος της καριέρας του.

Το φιλικό παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Βασίλ Λέφσκι», διοργανώνεται από το ίδρυμα Μπερπάτοφ σε συνεργασία με τον Πορτογάλο αστέρα, Λουίς Φίγκο.

Δεκάδες ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναμένεται να δώσουν το παρών, με τα ονόματα των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι μεταξύ αυτών που έχουν προσκληθεί.

 

Τελευταία Νέα