Η συγγνώμη των οπαδών της Νάπολι στον Κουαλιαρέλα (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Η συγγνώμη των οπαδών της Νάπολι στον Κουαλιαρέλα (pic)

bet365

Έχοντας αντιληφθεί την κόλαση που πραγματικά βίωσε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα στο πρόσφατο παρελθόν με τις ψευδείς κατηγορίες περί παιδοφιλίας και συνεργασίας με τη μαφία, οι οπαδοί της Νάπολι, απολογήθηκαν και δήλωσαν ότι θα δεχθούν ξανά τον ποδοσφαιριστή στην πόλη...

Ο 34χρονος, πλέον, επιθετικός της Σαμπντόρια, όταν το 2010 αποφάσισε να μετακομίσει από τη Νάπολι στη Γιουβέντους, γνώρισε πολύ καλά το μίσος που μπορεί να «γεννηθεί» σε έναν οπαδό...

Οι ένθερμοι υποστηρικτές των «παρτενοπέι» τάχθηκαν απέναντί του, ενώ, ένας συγκεκριμένος αστυνομικός, άρχισε να διαδίδει φήμες που έκαναν κόλαση τη ζωή του ποδοσφαιριστή.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν.

Έχοντας πλέον δικαιωθεί, είχε αναφέρει πρόσφατα σε συνέντευξή του:

«Μιλούσαν για σχέση μου με την καμόρα, είπαν ότι είμαι παιδόφιλος, ότι έστηνα παιχνίδια. Όλα ήταν ψέματα, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ζω όλα αυτά για τόσα χρόνια.

Ήταν ένας αστυνομικός, ο οποίος έκανε τη ζωή μου μια πραγματική κόλαση. Δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει όσα πέρασα. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου.

Ευχαριστώ την δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της αλήθειας. Με απειλούσαν, φοβόμουν για τη ζωή μου, για την οικογένειά μου, για όλους τους δικούς μου ανθρώπους. Ήταν σοκαριστικά όσα ακούστηκαν μετά τη μεταγραφή μου στη Γιουβέντους».

Οι οπαδοί της Νάπολι, κάλλιο αργά παρά ποτέ, κατάλαβαν πόσο τεράστιο λάθος έγινε και πως ο Κουαλιαρέλα δεν άξιζε να ζήσει όλο αυτό. Έτσι, παρουσίασαν ένα πανό στο πρόσφατο ματς με την Κροτόνε, έχοντας γράψει: «Σε όλη αυτή την κόλαση που έζησες, στάθηκες στο ύψος σου με αξιοπρέπεια. Θα σε αγκαλιάσουμε ξανά Φάμπιο, γέννημα θρέμα της Νάπολη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα