Εξόρμηση που θέλει προσοχή για Σίτι

Κώστας Ζάλιαρης
Εξόρμηση που θέλει προσοχή για Σίτι

bet365

Ατλέτικο και Μάντσεστερ Σίτι, ουσιαστικά, βρίσκονται 90' μακριά από την κλήρωση των προημιτελικών της Παρασκευής, ωστόσο, οι «πολίτες» έχουν ελαφρώς πιο δύσκολο έργο απόψε στο Μονακό...

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε με ηρωική ανατροπή στο πρώτο παιχνίδι με τους Μονεγάσκους στο «Etihad» να πάρει νίκη με σκορ 5-3 και να καλείται σήμερα (21:45, Cosmote Sport 1 HD) ν' αποφύγει τους κινδύνους που θα θέλει να δημιουργήσει στην εστία των Άγγλων η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο κόουτς των γηπεδούχων τόνισε ότι θα πάρει την απόφασή του για τη συμμετοχή του Ραδαμέλ Φαλκάο την τελευταία στιγμή και σε περίπτωση που ο Κολομβιανός φορ δεν τα καταφέρει (αν και η κρισιμότητα του αγώνα πιθανότατα θα τον κάνει να σφίξει τα δόντια) θα αποτελέσει μέγα πλήγμα για την προσπάθεια που καταβάλουν οι Γάλλοι. Η Σίτι, βέβαια, έχει πάρει μόλις ένα από τα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση...Μοναδικός απών ο Γκάμπριελ Ζέσους για τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μονακό: Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Ράγκι, Τζέμερσον, Μεντί, Σίλβα, Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο, Λεμάρ, Εμπαπέ, Φαλκάο

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Σανιά, Στόουνς, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Σανέ, Αγουέρο

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αρκετά πιο εύκολη «αποστολή» απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, έπειτα από το 4-2 με το οποίο είχε επιβληθεί των Γερμανών στη «Bay Arena». Οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην επίδοση που τους θέλει να έχουν πετύχει τις εφτά τελευταία φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι με γερμανική ομάδα σε νοκ-άουτ φάση, τη στιγμή που οι «ασπιρίνες» δεν έχουν καταφέρει ποτέ να προκριθούν από τη φάση των «16».

Ο νέος κόουτς της Μπάγερ, αν δεν έρθει μια ιστορική πρόκριση, σίγουρα θα στοχεύσει στην αξιοπρεπή εμφάνιση, ώστε να συνεχίσει να παρουσιάζει δείγματα της δουλειάς του, για την οποία και τον επέλεξαν μετά την απόλυση του Ρότζερ Σμιντ.

Τόρες και Σάβιτς είναι αμφίβολοι για την Ατλέτικο, η οποία δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκάμπι, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο, Φερνάντες και Γκαμεϊρό. Εκτός για τη γερμανική ομάδα οι Μπέντερ, Τσαλχάνογλου, Χάβερτς, Ένρικς, Κίσλινγκ Τα και Τοπράκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατλέτικο: Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Χιμένεθ, Ερνάντες, Καράσκο, Νίγκεθ, Κόκε, Πάρτεϊ, Γκριεζμάν, Κορέα

Λεβερκούζεν: Λένο, Ντα Κόστα, Γεβντάι, Ντράγκοβιτς, Βέντελ, Μπαουμγκάρτλινερ, Καμπλ, Μπελαραμπί, Βολάν, Μπραντ, Ερνάντεζ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα