Ελπίδες για Βουό ενόψει Τρικάλων

Gazzetta team
Ελπίδες για Βουό ενόψει Τρικάλων

bet365

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Βουό, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες πως θα προλάβει να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ.

Με προπόνηση που έγινε με δυνατή βροχή την Τρίτη (14/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (18/3, 5μμ) με τα Τρίκαλα, στο Γεντί Κουλέ.

Ο Βουό συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν ελπίδες να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Ο Ιβοριανός επιθετικός, θα δοκιμάσει την Τετάρτη (15/3) να μπεί στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό και θεραπεία ακολουθεί και ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ και παρ’ ότι το αιμάτωμα στην λεκάνη έχει υποχωρήσει, οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει, όπως και ο Γιάννης Κοιλιάρας. Με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη (15/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Δεν θα παίξει με Παναιγιάλειο ο Ράντι

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στην Ελευσίνα, ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ Ιμπαν Ράντι, ωστόσο σύμφωνα με απόφαση του προπονητικού επιτελείου, ο Ράντι θα είναι κανονικά στην διάθεση της ομάδας, στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/3, 5μμ) με τα Τρίκαλα στο Γεντί Κουλέ και θα εκτίσει την ποινή του, στην αναμέτρηση Παναιγιάλειος-ΟΦΗ (24η αγωνιστική).

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μονακό - Μάντσεστερ Σίτι.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Τρίκαλα, που θα γίνει το Σάββατο (18/3, 5μμ) στο Γεντί Κουλέ. Τα εισιτήρια έχουν τεθεί ήδη στην διάθεση του κοινού του ΟΦΗ και τιμώνται με 10 ευρώ στις θύρες 1,4,5 και 15 ευρώ στις θύρες 2,3,7,8. Εισιτήρια διατίθενται πρωί και απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο γήπεδο του ΟΦΗ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα