Ο Καραπαπάς για Σπάθα και το πρωτάθλημα του 2010

Gazzetta team
Ο Καραπαπάς για Σπάθα και το πρωτάθλημα του 2010

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε σε αναφορές για την διαιτησία Σπάθα και έκανε μνεία στο πρωτάθλημα του '10.

Πιο αναλυτικά το post του στο Facebook:

Βλέπω τα αφιερώματα επί αφιερωμάτων για τον Σπάθα απο τα "συνεργεία" της λάσπης. Αφού πιάσατε δουλειά, δεν μας λέτε ποιός ήταν ο κολλητός του Σπάθα (του Δαλούκα, του Σταθόπουλου και τόσων άλλων) εκείνη την εποχή; Ποιός ήταν που κινούσε τα νήματα τότε στη διαιτησία και όχι μόνον και ποιός ήθελε να χάσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναικός; Μιλήστε μας για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών, αυτό του 2010. Άντε να σας δούμε... Εκτός αν σας συμβούλεψαν... πατρικά, να μην πείτε τίποτα. Άντε ρε "αποκαλυπτικοί", πείτε μας ονόματα... Μήπως φταίει και γι αυτά ο Μαρινάκης που δεν ήταν τότε στο ποδόσφαιρο; Ικανοί είστε να το γράψετε και αυτό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα