Πρόβλημα με Μαλεζά και Μάτος στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πρόβλημα με Μαλεζά και Μάτος στον ΠΑΟΚ

bet365

O Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης (14/3) στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανιώνιο.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (13.03) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο. Οσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τρία προβλήματα. Το πρώτο «ακούει» στο όνομα Τζάλμα Κάμπος, που έχει θλάση πρώτου βαθμού στον ισχνό προσαγωγό, το δεύτερο αφορά τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική και την Τρίτη (14/3) έκανε θεραπεία, ενώ ο Λέο Μάτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο από χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Στέλιου Κίτσιου στις προπονήσεις, μετά το πρόβλημα, που τον άφησε το περασμένο Σάββατο εκτός αποστολής για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Μετά τη νίκη με 2:0 στην Πορτογαλία η Γιουβέντους βρίσκεται με το ένα πόδι στους 8. Θα αποφύγει την έκπληξη;

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο στη βελτίωση των ατομικών χαρακτηριστικών των παικτών ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Οι παίκτες χωρίστηκαν αμυντικούς και επιθετικούς και δούλεψαν τις αδυναμίες τους μέσα από τη συνολική προσπάθεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα