Εβρά σε Φέρντιναντ: «Θα έρθεις και σε μένα να σφουγγαρίσεις;» (pic & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Εβρά σε Φέρντιναντ: «Θα έρθεις και σε μένα να σφουγγαρίσεις;» (pic & vid)

bet365

Ο Ρίο Φέρντιναντ... προκάλεσε την αντίδραση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Πατρίς Εβρά με τη νέα του άσκηση γυμναστικής και οι πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ τον «γλέντησαν» στα social media!

Ο άλλοτε στόπερ των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζει να γυμνάζεται τρομερά μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής του καριέρας και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σωματικά.

Στο τελευταίο από μια σειρά βίντεο που αναρτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Instagram, έκανε μια άσκηση κατά την οποία έπρεπε να περπατήσει στα τέσσερα, έχοντας φυσικά αλτήρες στα χέρια για να προσθέτει βάρος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μόλις το είδε και έχοντας σχολιάσει ξανά στο παρελθόν όσα έβλεπε από τον Φέρντιναντ, του έγραψε: «Τι διάολο είναι πάλι αυτό;» για να πάρει την απάντηση: «Στο είχα πει ότι θα σε αναστάτωνε! Ξεκίνα να το κάνεις τώρα και θα μπορείς να παίζεις μπάλα μέχρι τα 50 σου».

Ο Πατρίς Εβρά τον αποτελείωσε, γράφοντας: «Ο πρώτος άνδρας που περπάτησε; Σε παρακαλώ μπορείς να σταματήσεις; Ή τουλάχιστον μπορείς να έρθεις και από το σπίτι μου να σφουγγαρίσεις αδερφέ μου; χαχαχαχα»!

Η Λέστερ κέρδισε τα τελευταία δύο της ματς με 3:1. Με αυτό το σκορ παίρνει και την πρόκριση. Θα κερδίσει ξανά με 3:1;

 

Τελευταία Νέα