Η... ουρά της Super League πήρε «φωτιά»

Γιώργος Ντυμένος
Η... ουρά της Super League πήρε «φωτιά»

bet365

Η ισοπαλία της Λιβαδειάς μετέτρεψε τον Αστέρα και τον Ηρακλή ως τους «κερδισμένους» της αγωνιστικής στη.. μάχη της παραμονής!
«Ορθιος» και με 10 παίκτες έμεινε ο Αστέρας στη Λιβαδειά και το τελικό 1-1 μάλλον... πανηγυρίστηκε και στη Θεσσαλονίκη. Ξέχωρα από την Τρίπολη, καθώς πλέον οι Αρκάδες είναι στο «+5» από την επικίνδυνη ζώνη. Το αποψινό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της ουράς κράτησε τον Ηρακλή σε απόσταση αναπνοής από τους Βοιωτούς, οι οποίοι κατά τεκμήριο έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα από τις πέντε ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και παράλληλα, θα κληθούν να παίξουν τόσο με τον Γηραιό όσο και με την Βέροια. Η οποία παραμένει «ζωντανή», καθώς ναι μεν προέρχεται από σερί χαμένων αναμετρήσεων, αλλά την ίδια στιγμή οι άλλοι δεν κερδίζουν.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ
ΛΑΡΙΣΑ (21)
Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ*
Αστέρας Τρ.
Ατρόμητος*
Ξάνθη
Παναθηναϊκός*
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (21)
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός*
Λάρισα*
Ξάνθη
Βέροια*
Ηρακλής
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (18)
Ξάνθη*
Βέροια
Ηρακλής*
Ολυμπιακός
ΑΕΚ
Πανιώνιος*
ΗΡΑΚΛΗΣ (16)
Πλατανιάς*
Κέρκυρα*
Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα*
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης*
ΒΕΡΟΙΑ (13)
Κέρκυρα
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός*
Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη*
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα