Δεν πήγε CAS ο Μπλάτερ, δεν άλλαξε η ποινή του

Gazzetta team
Δεν πήγε CAS ο Μπλάτερ, δεν άλλαξε η ποινή του

bet365

Ο Σεπ Μπλάτερ δεν παρέστη στην διαδικασία της έφεσης που είχε κάνει για να ανατραπεί η τιμωρία του από το CAS και το Ανώτατο Διαιτητικό Όργανο δεν τη διαφοροποίησε.

Ο Μπλάτερ είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο δωροδοκιών και παχυλών μισθών προς τον Πλατινί. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου αρχικά είχε τιμωρηθεί με οκταετή ποινή αποκλεισμού μετά το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς, που ξέσπασε τον Μάϊο του 2015. Αιτία της ποινής μια αμφιλεγόμενη καταβολή 1,8 εκατ. ευρώ στον Μισέλ Πλατινί, τότε πρόεδρο της UEFA. Η ποινή μειώθηκε στα έξι χρόνια και ο Σεπ Μπλάτερ είχε προσφύγει στα αρμόδια δικαστικά όργανα για να τη μειώσει κι άλλο. Τελικώς, ο 81χρονος παράγοντας δεν παρέστη στην διαδικασία της έφεσής του στο CAS και η ποινή έμεινε ως είχε. Ο ίδιος αν και είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, είχε τονίσει πως θα δεχόταν την οποιαδήποτε απόφαση του CAS.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα