Οι χειρότεροι τελευταίοι όλων των εποχών!

Οι χειρότεροι τελευταίοι όλων των εποχών!

bet365

Η τριάδα των Πεσκάρα-Παλέρμο-Κροτόνε που οδεύει προς Serie B, είναι η χειρότερη τελευταία τριάδα όλων των εποχών στη Serie A.

Η μάχη της παραμονής δείχνει να έχει κριθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα, αν και απομένουν 10 αγωνιστικές. Χρόνος, δηλαδή, υπάρχει αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχουν οι ομάδες που θα καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση και αυτό το δείχνουν και οι αριθμοί. Κροτόνε, Παλέρμο και Πεσκάρα έχουν συγκεντρώσει και οι τρεις μαζί... 41 βαθμούς μετά από 28 αγωνιστικές, επίδοση που είναι η χειρότερη όλων των εποχών στο αντίστοιχο διάστημα!

Στο ματς της Πρέμιερ Λιγκ τον Οκτώβριο η Τσέλσι κέρδισε τη Γιουνάιτεντ με 4:0. Θα πάρει ξανά τη νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ;

Η αμέσως χειρότερη επίδοση ήταν τις σεζόν 1994-95 και 2003-04 με 55 βαθμούς, επίδοση δηλαδή καλύτερη κατά 34% σε σχέση με φέτος. Πέρυσι, μετά τις 28 αγωνιστικές, η τελευταία τριάδα είχε 66 βαθμούς (60% καλύτερα σε σχέση με φέτος) και πρόπερσι 58 βαθμούς (41% περισσότεροι από φέτος).

Οι αριθμοί, επομένως, δείχνουν ότι μάλλον ο Κάρλο Ταβέκιο θα πρέπει να βάλει μπρος για να κάνει πράξη αυτό που ζητάει ο Αντρέα Ανιέλι εδώ και τρία χρόνια: Την επιστροφή της Serie A στις 18 ομάδες, όπως ήταν μέχρι και την σεζόν 2003-04.

 

SERIE A Τελευταία Νέα