Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-2

bet365

Από νωρίς τελείωσε το ντέρμπι των Βάσκων στο «Ανοέτα» η Αθλέτικ Μπιλμπάο που έφτασε στο 2-0 επί της Σοσιεδάδ για την 27η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έφτασε πολύ εύκολα στην επικράτηση και την κατάκτηση των τριών βαθμών, έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπορεί ο Ρούλι στο 17ο λεπτό να... βροντοφώναξε «όχι» στον Γκαρθία σε τετ-α-τετ, όμως, δέκα λεπτά αργότερα θα έβγαινε ηττημένος από την κόντρα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, όταν εκείνος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Γιεράι από τον Πριέτο για να γίνει το 1-0.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με επιστροφή, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Η Σοσιεδάδ βρήκε χώρους μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου, είχε μια εξαιρετική κεφαλιά με τον Χουάνμι στο 34' με τον Κέπα να εκτινάσσεται και ν' αποκρούει, όμως, όλα τελείωσαν για τους γηπεδούχους πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τραγικό λάθος του Οντριοθόλα στο 56', ο Ινιάκι Γουίλιαμς δεν το συγχώρησε και με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0.

Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε και δύο δοκάρια στην επανάληψη, αρχικά σε φάση που λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ ο Νάβας από κόντρα και στη συνέχεια από τον Αντούριθ.

Οι παίκτες του Σακριστάν θα μπορούσαν να έχουν μειώσει τόσο στο 70' όταν το γκολ του Ραούλ Νάβας δεν μέτρησε ποτέ για αυστηρό επιθετικό φάουλ, ενώ, ο Μαρτίνεθ είχε δοκάρι στο 83'...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα