Μίτσελ: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον Χιμένεθ...»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον Χιμένεθ...»

bet365

Ουδέποτε αμφέβαλε για την ικανότητα του Μανόλο Χιμένεθ ν' αλλάξει άρδην την εικόνα της ΑΕΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο άλλοτε άσος της ομάδας, Μίτσελ. «Πλεονέκτημα στην "Ένωση" λόγω του κόουτς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ» πρόσθεσε!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στην εφημερίδα «Documento»:

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ, βελτιώνοντας αμέσως την εικόνα της...

«Δεν είχα καμία αμφιβολία γι' αυτό. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος ξέρει πως να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του. Και όπως έχει αποδείξει ξέρει επίσης να παίρνει αποτελέσματα. Ήταν λογικό να αλλάξει η εικόνα της ομάδας».

Ήταν εκείνος που σε είχε φέρει στην ΑΕΚ. Τον γνωρίζεις καλά. Τι είναι εκείνο που τον κάνει τόσο καλό;

«Νομίζω ότι εΊναι πολλά πράγματα που συνδυάζει η παρουσία του στους πάγκους. Έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και καταλαβαίνει εξαιρετικά τους παίκτες του, ξέρει πώς πρέπει να τους διαχειριστεί. Τακτικά επίσης δουλεύει πολύ. Θυμάμαι ότι με έκανε να αισθάνομαι πολύ άνετα στον αγωνιστικό χώρο και όπως είπα και πριν νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους, ξέρει πως να παίρνει το καλύτερο από αυτούς στο γήπεδο. Είναι και ο τρόπος που ψυχολογικά δουλεύει, ξέρει καλά τι να κάνει και πως να το κάνει ανάλογα με την αναμέτρηση».

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με επιστροφή, αν ο Αραούχο σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Παρακολουθείς πλέον την ΑΕΚ;

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα μεγάλη επαφή, δεν είναι εύκολο. Μετά την άφιξη του Μανόλο όμως παρακολουθώ περισσότερο και βλέπω ότι έχει βελτιώσει την ομάδα, ότι τα πηγαίνει καλύτερα τώρα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την εποχή που ήμουν εκεί και εύχομαι να καταφέρει η ΑΕΚ να πετύχει όλους τους στόχους της».

Είχες πετύχει ένα αξέχαστο γκολ με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Τι θυμάσαι από τα ελληνικά ντέρμπι;

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, θυμάμαι τον τρόπο που ο κόσμος περίμενε τα παιχνίδια αυτά και τη χαρά σε περίπτωση νίκης. Εκείνο το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι αξέχαστο. Όλη η πορεία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ήταν φανταστική, είναι στιγμές που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές και σίγουρα διαφορετικές από τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Είναι η παρουσία του Χιμένεθ αιτία για να αισιοδοξεί;

«Πάντα ο Μανόλο ήταν εξαιρετικός στην προετοιμασία αυτών των αγώνων, οπότε πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα. Αναλύει πολύ λεπτομερώς τον αντίπαλο, καθοδηγεί τους παίκτες στο πως να αντιμετωπίσουν τις επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργήσει και να τις εξουδετερώσει. Επίσης ξέρει κάθε αντίπαλο παίκτη πολύ καλά και τον αναλύει στην ομάδα. Δίνει πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλο. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ κατάσταση, αλλά ξέρω τον Χιμένεθ και πιστεύω η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα