Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-1 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-1 (vid)

bet365

Σ' έναν από τους «τελικούς παραμονής», το 1-1 της Λιβαδειάς έδωσε στον Αστέρα ευκαιρία να ανασάνει, αφήνοντας τον Λεβαδειακό στην αβεβαιότητα! O Βασιλείου άνοιξε το σκορ για τους Βοιωτούς και ο Μανιάς έδωσε τον πολύτιμο πόντο στους Αρκάδες στην επιστροφή του Βεργέτη!
Ισοπαλία σαν... ήττα για τον Λεβαδειακό και σαν... νίκη για τον Αστέρα που επέστρεψε στην εποχή Βεργέτη, ο οποίος έπαιζε για σχεδόν 20 λεπτά με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ιγκέσιας. Τα γκολ στο 1-1 οι Βασιλείου και Μανιάς.
ΜΕ 4-2-3-1 ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Ο γηπεδούχος Λεβαδειακός κατέβασε διάταξη 4-2-3-1. Ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Ναμάσκο κάτω απ' τα δοκάρια, τους Μιλιάζες, Ουόν, Νιασέ και Μαχαίρα στην άμυνα, αμυντικά χαφ οι Καλτσάς - Κουλιμπαλί, δεξιά ο Σίλβα, αριστερά ο Καλτσάς, αιχμή του δόρατος ο Βασιλείου και πίσω του, σε ρόλο δεκαριού ο Ζεζίνιο.
Ίδιος σχηματισμός και για Αστέρα στην επιστροφή του Βεργέτη: ο Ντοναρούμα κάτω απ' τα γκολπόστ, στην άμυνα οι Γιαννούλης, Μπέρτος, Γκαϊντούτσικ και Σελίν, αμυντικά χαφ οι Τσουκαλάς - Ιγκλέσιας, δεξιά ο Καλτσάς, αριστερά ο Τσιλιανίδης, στην κορυφή ο Μανιάς και πίσω του, σε ρόλο δημιουργικού χαφ ο Φαρίνια.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ
Ο Αστέρας στο ξεκίνημα του α' μέρους μπήκε αρκετά δυνατά και προσπάθησε να σκοράρει νωρίς δίχως όμως αντίκρισμα. Στο 2ο λεπτό ο Ναμάσκο είπε "όχι" σε μία σέντρα του Γιαννούλη με προϋποθέσεις απειλής ενώ στο 5' ο Γιουσούφ είχε ένα σουτ. Οι Αρκάδες στην συνέχεια απείλησαν με Φαρίνια και Ιγκλέσιας ενώ οι Βοιωτοί είχαν φάσεις κυρίως με Γιουσούφ και Βασιλείου. Στο 30' μάλιστα ο Βασιλείου βρέθηκε αρκετά κοντά στο 1-0. Φάσεις και ρυθμός υπήρχε στο ματς αλλά επιθετική ουσία και αντίκρισμα όχι. Για καμία εκ των δύο ομάδων.
ΓΚΟΛ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ 4-4-2 ΚΑΙ 1-1 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Το β' μέρος είχε γκολ και για τις δύο ομάδες. Ο Λεβαδειακός έκανε την αρχή. Στο 58' ο Ζεζίνιο ελίχθηκε, κέρδισε τις κόντρες και έβγαλε την μπάλα σε Βασιλείου που από κοντά με πολύ καλό τελείωμα έκανε το 1-0. Η... απάντηση του Βεργέτη ήταν να γυρίσει το ματς σε 4-4-2 με Ιωαννίδη και να βρει γκολ από τον Μανιά. Στο 68' σέντρα του Γιαννούλη και "τσίμπημπα" και προβολή του Μανιά προ του Νιασέ βγήκε το 1-1.
ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Λίγο μετά την επίτευξη του γκολ του Αστέρα ήρθε η αποβολή του Ιγκλέσιας για φάουλ πάνω σε Σίλβα. Μία αποβολή που ήρθε μετά σκέψη από τον Αρετόπουλο καθώς δεν έβγαλε με την μία την 2η κίτρινη και που αμφισβητήθηκε έντονα από τους Αρκάδες. Στα λεπτά που απέμειναν ο Λεβαδειακός εάν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσε αυτό να το μετουσιώσει στο γήπεδο.
MVP: Ο Μανιάς. Μόνο και μόνο για το γκολ του και το 1-1.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Η άμυνα των Αρκάδων και ο Ντοναρούμα στο πως στάθηκαν μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας. Σημαντικός και ο ρόλος του Χαμντανί. Θετικός ο Βασιλείου και προσπάθησε και ο Μιλιάζες.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή του Λεβαδειακού στο κρίσιμο χρονικό σημείο. Με φανερή αδυναμία στην δημιουργία και στην τελική προσπάθεια αφότου έμεινε με 10 ο Αστέρας. Εδώ θα μπορούσε να μπει και ο Ιγκλέσιας εάν η αποβολή του επέφερε την ήττα.
Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει σε Νιασέ στην φάση του γκολ του Μανιά. Έχει χάσει τον αντίπαλό του.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Παράπονα και από τις 2 ομάδες για την διαιτησία του Αρετόπουλου και κυρίως σε Αστέρα για την αποβολή του Ιγκλέσιας. Τα λάθη της διαιτησίας εστιάζονται κυρίως στο πειθαρχικό κομμάτι και τον έλεγχο και τα φάουλ και τις κάρτες. Ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα σε Γιουσούφ στο α' μέρος.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Αστέρας βάση της εικόνας του δεν άξιζε να χάσει και αντίστοιχα ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να κερδίσει ακόμα και με 11 vs 10. Κάπως έτσι ήρθε το 1-1 σε ένα παιχνίδι που πάντως είχε ρυθμό και φάσεις. Η ισοπαλία αυτή είναι δεδομένα επιβαρυντική για τους Βοιωτούς.
Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ουόν, Μιλιάζες, Nιάσε, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Βασιλείου (90' Καψάσκης), Γιουσούφ (81' Γιακουμάκης) και Ζεζίνιο (71' Σουμπίνιο).
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Γκαΐντουτσικ, Σελίν, Τσουκαλάς (67’ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61’ Ιωαννίδης), Φαρίνια (75’ Χαμντανί) και Μανιάς.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα