Aυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό!

Aυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό!

Aυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον μεγαλύτερο κίνδυνο του Παναθηναϊκού , που μπορεί να τον οδηγήσει σε γκέλα στο ματς με τον Ηρακλή μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χρόνια τώρα το ακούω από τους προπονητές των μεγάλων ομάδων . «Δώστε μας όσο περισσότερα ντέρμπι γίνεται για να προετοιμάσουμε την ομάδα , είναι η πιο εύκολη εβδομάδα για εμάς. Μην μας δίνετε παιχνίδια με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Εκεί είναι οι πιο δύσκολες ημέρες, για να προετοιμάσουμε τους παίκτες». Αυτό επί δύο ισχύει, όταν μετά από ένα παιχνίδι με αντίπαλο μικρομεσαία ομάδα ακολουθεί το ντέρμπι της χρονιάς που για τον Παναθηναϊκό(και το αντίστροφο) είναι αυτό με τον Ολυμπιακό. Και γιατί το λένε αυτό οι προπονητές; Διότι πριν τα ντέρμπι δεν χρειάζεται να πεις τίποτα στους παίκτες, που ξέρουν την κρισιμότητα και ότι θα πρέπει σε αυτό το ματς να είναι συγκεντρωμένοι. Ο Ουζουνίδης όλη αυτή την εβδομάδα προσπάθησε με ιδιαίτερες κουβέντες , να βγάλει από το μυαλό των παικτών το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της άλλης Κυριακής, έτσι ώστε να μπουν συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Και ο ίδιος έχει παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο και ξέρει καλά, ότι ανεξάρτητα με το τι λέει ο προπονητής , ο παίκτης αυτό το ντέρμπι το περιμένει όλη την χρονιά και όσο πλησιάζουν οι ημέρες , τόσο κάνει τα πάντα για να μην το χάσει.

Τι σημαίνει αυτό; Αποφεύγει τα σκληρά τάκλιν του αντιπάλου, για να μην τραυματιστεί, αποφεύγει να ρισκάρει επικίνδυνα μαρκαρίσματα , για να μην αποβληθεί και χάσει το ντέρμπι. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Οι «πράσινοι» θα βρουν απέναντί τους 11 ταλιμπάν με το …μαχαίρι στα δόντια έτοιμοι να ματώσουν, για να πάρουν έναν , η τρεις βαθμούς και να αυξήσουν τις ελπίδες τους να μείνουν στην κατηγορία. Για τον Ηρακλή είναι ζωή, η θάνατος αυτό το παιχνίδι. Για τον Παναθηναϊκό είναι ζωή, η θάνατος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί. Αν, λοιπόν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπουν στο παιχνίδι και έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους το ντέρμπι της άλλης Κυριακής δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν τον Ηρακλή. Θα πάθουν, ότι έπαθαν οι παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που έφεραν ισοπαλία και παραλίγο να χάσουν από τον Ηρακλή, πριν κερδίσουν τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, που ακολουθούσε.

Για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αποφύγει την γκέλα αύριο , πρέπει από την αρχή να μπει δυνατά και να βάλει γκολ, που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια να διαχειριστεί το προβάδισμα , να επιχειρήσει να βάλει και ένα δεύτερο και να τελειώσει το ματς. Αν οι παίκτες του Ηρακλή καταλάβουν από το πρώτο λεπτό, ότι ο αντίπαλος είναι ….αλλού ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει και μπορεί και να χάσει και να πάει με άσχημη ψυχολογία στο ντέρμπι.

Εκτός όλων των άλλων ο Ηρακλής είναι μία ομάδα, που παίζει πολύ δυνατά (στα όρια του αντιαθλητικού), έχει καλή αμυντική λειτουργία και στο αυριανό ματς θα παίξει κλειστά με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.