Μιλοβάνοβιτς: «Θα δούμε αν θα γυρίσει στη Λας Πάλμας ο Αραούχο»

Gazzetta team
Μιλοβάνοβιτς: «Θα δούμε αν θα γυρίσει στη Λας Πάλμας ο Αραούχο»

bet365

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε για το μέλλον του Αραούχο, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν σκάουτερ της Λας Πάλμας αναφέρθηκε στο μέλλον του Σέρχιο Αραούχο.

Με δηλώσεις του στο «Canarias 7» άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Αραούχο είναι παίκτης με τεράστιες δυνατότητες και προοπτική, που αυτή την στιγμή χρειάζεται να ανασυνταχθεί και να βρει τον καλό του εαυτό. Να αρχίσει πάλι να χαίρεται μέσα στο γήπεδο. Είναι σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, έχει θερμή στήριξη από τον κόσμο και δείχνει να είναι σε καλό δρόμο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Λεβερκούζεν - Βέρντερ Βρέμης.

Για μας είναι σημαντικό ο Αραούχο να βρεθεί πάλι στο επίπεδο που μπορεί. Το τι θα γίνει το καλοκαίρι δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Μπορεί να είναι καλύτερα να επιστρέψει, μπορεί να είναι καλύτερα να συνεχιστεί ο δανεισμός. Δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα, πρέπει να δούμε τι είναι καλύτερο και για μας και τι θεωρεί καλύτερο και ο ίδιος. Θα δούμε".

Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στη Λας Πάλμας ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υποστήριξε: "Είναι μια πρόκληση για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Πέρασα δύο όμορφα χρόνια στην Ελλάδα. Στην πρώτη μου σεζόν στην ΑΕΚ ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία και κερδίσαμε το Κύπελλο. Μια σημαντική επιτυχία. Μια ημέρα μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας και με ρώτησε αν θα ήθελα να επιστρέψω. Δεν μπορούσα να πω όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα