Βραβεύτηκε το μαγικό «σόλο» του Αζάρ με την Άρσεναλ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βραβεύτηκε το μαγικό «σόλο» του Αζάρ με την Άρσεναλ (vid)

bet365

Ούτε κατά διάνοια δεν επέτρεψε ο Εντέν Αζάρ σε οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ να πιστέψει ότι θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο γκολ του Φεβρουαρίου έπειτα από το «σόλο» κόντρα στην Άρσεναλ.

Ρημάζοντας την άμυνα των «κανονιέρηδων» στο δεύτερο ημίχρονο του λονδρέζικου ντέρμπι, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1 για τους «μπλε», ο Βέλγος αστέρας των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ πήρε... δια περιπάτου το βραβείο για το κορυφαίο γκολ του μήνα.

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα οδηγώντας τη Μάντσεστερ Σίτι σε τρεις νίκες επί των Γουέστ Χαμ, Σουόνσι και Μπόρνμουθ κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, ενώ, κορυφαίος ποδοσφαιριστής ήταν ο Χάρι Κέιν των συνολικά εφτά τερμάτων μέσα στον περασμένο μήνα, τεσσάρων στο πρωτάθλημα και τριών στο Κύπελλο, πετυχαίνοντας back-to-back χατ-τρικ στις εγχώριες διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής έχει φτάσει στα 19 γκολ στη φετινή Πρέμιερ!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Λεβερκούζεν - Βέρντερ Βρέμης.

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι ψηφίστηκε ο καλύτερος του Φλεβάρη από την Ένωση Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, έχοντας σκοράρει και στα τέσσερα ματς που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής τις υπηρεσίες του στη Σαουθάμπτον, με τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και δύο στον τελικό του Λιγκ Καπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα