Η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ (Poll)

Κώστας Ζάλιαρης
Η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ (Poll)

bet365

Η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή μήπως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια; Ψηφίστε τη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «μπλαουγκράνα» έγραψαν ιστορία και χάραξαν την 8η Μαρτίου του 2017 στα... ποδοσφαιρικά τεφτέρια με το επικό 6-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήταν απόλυτα λογικό να προκύψει κουβέντα για τη μεγαλύτερη ανατροπή στα χρονικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έτσι όπως τη γνωρίζουμε στη σύγχρονη μορφή της...

Η Μπαρτσελόνα, πέτυχε να γυρίσει κατάσταση από το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα, κάτι που στη νοκ-άουτ φάση δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά!

Η Λίβερπουλ, το 2005, στο έπος της Πόλης, είχε καταφέρει μέσα σε 45 λεπτά να επιστρέψει στο σκορ από το 3-0, στέλνοντας τον τελικό με τη Μίλαν στην παράταση με το 3-3 και κατακτώντας τον τίτλο στα πέναλτι χάρη σε επέμβαση του Ντούντεκ στην εκτέλεση του Σεφτσένκο.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στα προημιτελικά της διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2003-2004, είχε διαλύσει τη Μίλαν που μάλιστα ήταν εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο την αμε΄σως προηγούμενη σεζόν. Το 4-1 εις βάρος της ομάδας της Γαλικίας από το πρώτο ματς, ισοφαρίστηκε μέσα σε ένα ημίχρονο στο «Ριαθόρ», με τους Ισπανούς να φτάνουν στο τελικό 4-0 και την πρόκριση!

Το 1999, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πετύχει το... ακατόρθωτο (μέχρι να το πράξει η Μπαρτσελόνα εν έτει 2017 με τρία γκολ από το 87' και μετά), φτάνοντας στη συγκλονιστική ανατροπή στον τελικό της Βαρκελώνης απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, με τα γκολ των Σέριγχαμ και Σόλσκιερ στις καθυστερήσεις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα