Έχασε ευκαιρία να περάσει την Τότεναμ η Σίτι

Gazzetta team
Έχασε ευκαιρία να περάσει την Τότεναμ η Σίτι

bet365

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση η Σίτι έμεινε στο μηδέν στο ματς με την Στόουκ και έχασε την ευκαιρία να περάσει την Τότεναμ και να είναι μόνη δεύτερη.

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε στο ματς με την Στόουκ η Σίτι. Οι... πολίτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν, έμειναν στο μηδέν και βρίσκονται μαζί με την Τότεναμ στη δεύτερη θέση, χάνοντας ευκαιρία να την ξεπεράσουν και να μειώσουν στους 8 από την Τσέλσι. Η Στόουκ πάλι πήρε έναν ακόμα σημαντικό βαθμό που την εδραιώνει στην δεκάδα, καθώς βρίσκεται στην 9η θέση τρεις βαθμούς πάνω από την Σαουθάμπτον.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το σημερινό ματς ήταν το μοναδικό εντός έδρας για την Σίτι που δεν σκόραρε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο πάγκο της. Ειδικά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μένοντας στο μηδέν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Σανιά, Κολάροφ, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Νάβας (57' Σίλβα), Ντε Μπρόινε, Τουρέ (76' Ιεανάτσο), Σανέ, Αγουέρο

Στόουκ: Γκραντ, Μπάρντσλεϊ, Σόκρος, Μάρτινς Ίντι, Πίτερς, Ντιούφ (69' Αφελάι), Κάμερον, Άλεν (85' Ιμπουλά), Σομπί, Μπεραχίνο, Γουόλτερς

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα