Αναγέννηση Καρδίτσας - Χανιά 2-0

Νίκος Μαρούδας
Αναγέννηση Καρδίτσας - Χανιά 2-0

bet365

Σημαντική νίκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στα Χανιά με 2-0, που την ξεκολλάει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που επικράτησε των Χανίων σε εξ αναβολής αναμέτρηση με 2-0 και έφυγε από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μόλις στο 5' άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Μπλέντι εκτέλεσε φάουλ, με τον Κισκαμπάνη να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0. Η πίεση από πλευράς Αναγέννησης συνεχίστηκε, με την μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη. Ωστόσο, το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου με την ομάδα της Καρδίτσας να προηγείται δίκαια.

Στην επανάληψη και πάλι με την συμπλήρωση πέντε λεπτών είχαμε γκολ. Εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού, ο Λάσκαρης μπήκε στην πορεία της μπάλας και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0. Από εκεί και πέρα τα πάντα είχαν κριθεί, με τα Χανιά να μη δείχνουν ικανά να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Μάλιστα, η Αναγέννηση θα μπορούσε να φτάσει και στο 3-0 αλλά ο Ντιατά που πέρασε και τον τερματοφύλακα από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Έτσι, το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους με την Αναγέννηση να πανηγυρίζει ένα μεγάλο τρίποντο...

Οι συνθέσεις:

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (52' Καραγιάννης), Δημόπουλος, Μάιγκα (46' Τζέκος), Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Σμίλτος, Κρητικός, Ντιατά, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Μηλιώτης, Αφράτης (46' Δρίζης), Λάσκαρης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Βανκεβάι, Τσουκάνης (87' Μέρο).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα