Ράμος: «Εγώ έκανα τον πανηγυρισμό πριν από τον Μέσι»

Κώστας Ζάλιαρης
Ράμος: «Εγώ έκανα τον πανηγυρισμό πριν από τον Μέσι»

bet365

Άμεση ήταν η απάντηση του Σέρχιο Ράμος στις συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι έπειτα από τον πανηγυρισμό του με το «τηλέφωνο» στα γκολ που πέτυχε κόντρα στη Νάπολι.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα το βράδυ της Τρίτης στο «Σαν Πάολο» και είχε μέγιστη συμβολή στην πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον πανηγυρισμό του, έκανε τη γνωστή κίνηση με το τηλέφωνο, όπως συνέβη και με τον Λιονέλ Μέσι στο πρόσφατο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα, ωστόσο, ο Σέρχιο Ράμος έσπευσε να δηλώσει ότι: «Εγώ το έκανα αυτό στο Καμπ Νόου, πριν το κάνει και ο Μέσι».

Ο Αργεντινός είχε τονίσει ότι η δική του κίνηση είχε αποδέκτη τον ανηψιό του, στον οποίο δεν είχε καταφέρει ν' απαντήσει όταν τον καλούσε, όμως ο Ισπανός στόπερ της «βασίλισσας» δεν αποκάλυψε σε ποιον «τηλεφωνεί» όταν σκοράρει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα