Πιθανότητες για Μάριν με Μπεσίκτας

Πιθανότητες για Μάριν με Μπεσίκτας

bet365

Ο Σεμπά φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την Μπεσίκτας και ο Μάριν ετοιμάζεται για το πρώτο χρονικά ματς με τους Τούρκους. Δεν αναμένονται τρομερές αλλαγές.

Ο Λεάλι λόγω της κατάστασης του Καπίνο θα συνεχίσει βασικός και οι Φιγκέϊρας, Μποτία, Ντα Κόστα (σ.σ. που φαινόταν να έχει πάλι κάποιες ενοχλήσεις και θέμα ετοιμότητας αλλά είναι σαφώς καλύτερα) και Ντε Λα Μπέγια έχουν προβάδισμα για την άμυνα.

Για τον άξονα υπάρχουν διάφορες επιλογές για την θέση του αμυντικού χαφ ενώ οι Μάρτινς και Φορτούνης είναι φαβορί. Ο Σεμπά δύσκολα προλαβαίνει και για την μία θέση του εξτρέμ προορίζεται ο Μάριν και γα την άλλη ο Ελιουνούσι.

Για την επίθεση δεδομένα ο Ανσαριφάρντ είναι σε πιο καλή κατάσταση από τον Καρντόσο. Υπάρχουν και πηγές που δίνουν βάσιμες ελπίδες για την 11άδα σε Μανθατη και Ρομαο. Σε πρώτη φάση ο Βούζας έδωσε βάρος σε θέματα τακτικής και ψυχολογίας. Κατά τις άλλα στις προθέσεις του τεχνικού τιμ είναι να ενεργοποιηθεί ξανά ο Καμπιάσο για την Ευρώπη αλλά και ο Τσόρι για Ελλάδα και γενικά περιπτώσεις παικτών που ήταν σε... καραντίνα. Γενικά πάντως δεν αναμένονται τρομερές αλλαγές σε επίπεδο διάταξης και προσώπων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα