Ο «killer» του ΠΑΟΚ αποκαλύπτεται

Ο «killer» του ΠΑΟΚ αποκαλύπτεται

Gazzetta team
Ο «killer» του ΠΑΟΚ αποκαλύπτεται

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο «Toumba Magazine», μέρος της οποίας αποκαλύπτει, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Πιο αναλυτικά:

Αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στην επίθεση και μόλις δύο μήνες μετά έλευσή του στην Τούμπα φιγουράρει μόνος στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ με επτά γκολ σε εννιά συμμετοχές. Είναι ο Killer Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και βρίσκεται στο εξώφυλλο του Toumba Magazine.

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε στο επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του, τη ζωή του, τα παιδικά του χρόνια στην Ελβετία, τα συνεχή ποδοσφαιρικά του ταξίδια, τους στόχους και τις προσδοκίες του. Γεμάτος αυτοπεποίθηση, αλλά δίχως έπαρση. Ένα χαρακτηριστικό που τον συνόδευε από μικρή ηλικία.

«Όταν ήμουν 11 ετών, στο σχολείο μας είχαν βάλει μια εργασία να κάνουμε αίτηση για δουλειά», περιγράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Είχα πει τότε στον δάσκαλο «εγώ δεν χρειάζεται να μάθω να γράφω αιτήσεις για δουλειά. Θα παίξω ποδόσφαιρο».

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Toumba Magazine που κυκλοφορεί στα PAOK FC Official Stores, ηλεκτρονικά στο store.paokfc.gr με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και από Τετάρτη 08.03 σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου της Βόρειας Ελλάδας.

Το Toumba Magazine σας προσφέρει δωροεπιταγή 5 ευρώ για την αγορά της συλλεκτικής Limited Black εμφάνισης του ΠΑΟΚ και υπογεγραμμένα αυτόγραφα από τους: Πρίγιοβιτς , Ενρίκε , Ουάρντα , Μπίσεσβαρ , Γλύκο .

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Για τα γκολ:

«Δεν κοιμάμαι όταν δεν σκοράρω. Όταν χάνω ευκαιρίες δυσκολεύομαι να κλείσω μάτι. Το σκέφτομαι συνέχεια και προσπαθώ να βρω τι θα μπορούσα να έχω κάνει διαφορετικά. Πάντα λέω πως όσο μπορείς να δημιουργείς πολλές ευκαιρίες ως επιθετικός, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Κάποιες από αυτές θα μετατραπούν σε γκολ. Δημιουργώ πολλές ευκαιρίες οπότε δεν ανησυχώ, αλλά όταν δεν καταφέρνω να πετυχαίνω γκολ είμαι νευρικός διότι ξέρω ότι ένα γκολ θα μπορούσε ν’ αλλάξει το αποτέλεσμα της ομάδας μου. Ειδικά όταν χάνουμε κι έχω χάσει ευκαιρίες, το σκέφτομαι πάρα πολύ. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα αλλάξει το αποτέλεσμα και να τους έκανα όλους χαρούμενους. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως, δεν τα σκέφτομαι όλα αυτά. Είναι σκέψεις για μετά το τέλος του αγώνα. Όταν κάνω την ανάλυσή μου. Φέρνω στο μυαλό μου τις χαμένες ευκαιρίες και προσπαθώ να βρω έναν καλύτερο τρόπο να τις διαχειριστώ».

Για την πίεση της «ταμπέλας» της πιο ακριβής μεταγραφής:

«Δεν με αγχώνει, για την ακρίβεια μου δίνει έξτρα κίνητρο. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι υψηλές, αλλά υψηλές είναι και οι δικές μου. Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να δοκιμαστώ. Ήρθα για να προσπαθήσω να κάνω τη διαφορά και να κερδίσω τίτλους. Είμαι φιλόδοξος κι έχω παίξει σε ομάδες με υψηλές απαιτήσεις. Σε ένα σύλλογο που έχει φιλοδοξίες πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι την πίεση. Εγώ, μπορώ να τη διαχειριστώ, γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και θεωρώ ότι έχω να τους δώσω πολλά. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να κάνω τη διαφορά και να κερδίσω τίτλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα