Ο Περέιρα και οι στόχοι του στην Αργεντινή

Ο Περέιρα και οι στόχοι του στην Αργεντινή

Gazzetta team
Ο Περέιρα και οι στόχοι του στην Αργεντινή

bet365

Χωρίς την παραμικρή αναφορά στον ΠΑΟΚ, ο Φακούντο Περέιρα μίλησε για την επιστροφή του στην Αργεντινή και αναφέρθηκε στις προσδοκίες που έχει ως μέλος της Κολόν Σάντα Φε.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2016-17.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής:

Για την μεταγραφή του στην Κολόν:

«Είχα τις καλύτερες συστάσεις για την Κολόν, έτσι ήρθα εδώ. Είχα συναδέλφους που έπαιξαν εδώ. Επιπλέον, το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε από τον Eduardo (σ.σ. Domínguez ο προπονητής της Κολόν), ήταν να έχουμε ανταγωνιστικό πνεύμα σε κάθε γήπεδο, όπως ακριβώς μου αρέσει. Δουλεύουμε μια χαρά και πιστεύω ότι η ομάδα αγώνα με τον αγώνα θα είναι όλο και καλύτερη».

Για την επιστροφή του στην Αργεντινή:

«Eίμαι συνηθισμένος όσον αφορά τα γήπεδα, αλλά και τον καιρό. Όμως θα πρέπει να προσαρμοστώ ξανά στους ρυθμούς του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Είναι ένα από τα πιο... έντονα τουρνουά, με πολλές μονομαχίες. Θα χρειαστώ πολλά ματς για να μπω στον ρυθμό».

Για την θέση που θα αγωνίζεται:

«Η σκέψη του προπονητή μου είναι να αγωνιστώ ως ακραίος επιθετικός στα δεξιά της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, για να δημιουργώ πρόβλημα στους αντίπαλους αμυντικούς. Όλοι θέλουμε να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, είμαστε ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε».

 

Τελευταία Νέα