Παπασταθόπουλος: «Ο Μήτρογλου θα έχει να κάνει μαζί μου...»

Κώστας Ζάλιαρης
Παπασταθόπουλος: «Ο Μήτρογλου θα έχει να κάνει μαζί μου...»

bet365

Έτοιμος για τη δεύτερη κόντρα του με τον Κώστα Μήτρογλου στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ δηλώνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τονίζοντας πως ο συμπατριώτης και φίλος του θα ... ταλαιπωρηθεί πολύ το βράδυ της Τετάρτης!

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μπενφίκα στον μεταξύ τους επαναληπτικό του 1-0 της Λισαβόνας και ο Sokratis θέλει αυτή τη φορά τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά για την ομάδα του.

«Πρέπει να παρουσιαστούμε 300 φορές καλύτεροι απ' ότι το κάναμε στο ματς με τη Λεβερκούζεν» είπε για να δείξει ότι πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να εμφανιστούν αποτελεσματικοί και... αμείλικτοι κόντρα στους «αετούς», όπως το έκαναν απέναντι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, φτάνοντας στο 6-2 επί της Μπάγερ.

Αναφερόμενος στον Κώστα Μήτρογλου, που είχε κρίνει την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και είχε δώσει μικρό προβάδισμα στη Μπενφίκα για να περάσει στα προημιτελικά, ο Παπασταθόπουλος είχε να πει: «Θα έχει να κάνει μαζί μου... Ήταν πολύ τυχερός στο πρώτο παιχνίδι γιατί είχε μια επαφή με τη μπάλα και κατάφερε να βάλει γκολ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα