Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους...

Gazzetta team
Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους...

bet365

Το μεσημέρι της Τρίτης θα διοργανωθεί ένα ματς διαφορετικό από τα άλλα με στόχο την στήριξη ενός Κοινωνικού Οργανισμού Υποστήριξης Νέων.
Στη μία το μεσημέρι της Τρίτης διοργανώνεται φιλικός αγώνας μεταξύ του Κοινωνικού Οργανισμού Υποστήριξης Νέων "ΑΡΣΙΣ" και της πανεπιστημιακής ομάδας της Φιλοσοφικής σχολής σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ..
Πρόκειται για ένα Κέντρο Υποστήριξης Νέων που φιλοξενεί παιδιά στις εγκαταστάσεις του. Ο υπεύθυνός του εκτός των άλλων ασχολείται εθελοντικά και με πρόσφυγες που φιλοξενούνται εκεί και επειδή ασχολείται με την αθλητική ψυχολογία έκρινε σκόπιμο να οργανωθεί μία τέτοια κίνηση. Σίγουρα πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό ματς διαφορετικό από τα άλλα.
Πάνω στην λογική πως ο αθλητισμός, ο υγιής αθλητισμός, είναι ένα πολύτιμο μέσον εκπαίδευσης και βελτίωσης των ανθρώπων. Επίσης πως η διασκέδαση θα πρέπει να είναι ο τελικός σκοπός και στόχος αλλά και η εκμάθηση εννοιών όπως η ηθική και ο σεβασμός στο διαφορετικό και ο σεβασμός στον ίδιο τον άνθρωπο...
 

Τελευταία Νέα