Ο... τσακωμός Γκιουνές με Κουαρέσμα!

Ο... τσακωμός Γκιουνές με Κουαρέσμα!

bet365

Οι Τούρκοι ασχολούνται με τον Μπέντο και την απόλυσή του αλλά παράλληλα στο εσωτερικό της Μπεσίκτας ξέσπασε μίνι... διαμάχη μεταξύ του κόουτς Γκιουνές και του Κουαρέσμα! Που ρίχνει το βάρος ο προπονητής.

Μεγάλα... καράβια, μεγάλες... φουρτούνες. Ο κόουτς Γκιουνές έχει να διαχειριστεί μεγάλα αστέρια στη Μπεσίκτας και τα πράγματα με τον Κουαρέσμα δεν είναι πια τόσο... ρόδινα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε τουρκικά ρεπορτάζ ο προπονητής της Μπεσίκτας μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν από την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά του Πορτογάλου άσου στο τελευταίο χρονικά ματς της ομάδας και υπήρξε μία σχετική λεκτική διένεξη.

Στον αγώνα με την Ρίζεσπορ μάλιστα τον έκανε αλλαγή. Φέρεται μάλιστα να του είπε πως «εάν θέλεις να συνεχίζεις να παίζεις τακτικά, θέλω να δω ξανά την ποδοσφαιρική σου ποιότητα και τις φιλοδοξίες σου, αλλά μέσα στο σύνολο. Μέσα στην ομάδα. Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Θέλω από σένα βελτίωση. Καταλαβαίνω πως θέλεις να παίζεις διαρκώς αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό, ειδικά όταν δεν αποδίδεις αυτά που θέλω».

Στο μεταξύ ο Γκιουνές έκανε εκτενή ανάλυση στην ομάδα της Μπεσίκτας για τα ματς με τον Ολυμπιακό μέσω βίντεο. Τον χαρακτήρισε μία δυνατή και αρκετά καλή ομάδα όταν βρίσκει χώρους. Έριξε βάρος στην αμυντική της λειτουργία που δεν είναι η καλύτερη δυνατή αλλά και στον άξονα και στο πως οι Τούρκοι θα μπορέσουν να τον... μπλοκάρουν. Για την Μπεσίκτας και τα δύο ματς θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα