Κωστένογλου: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Gazzetta team
Κωστένογλου: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου έστειλε μηνύματα για το πώς θα πρέπει να σκέφτονται άπαντες στον Άρη, εξηγώντας ότι είναι αναγκαίο να εστιάσουν στην απόδοση της ομάδας και όχι στα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», ο Κωστένογλου είδε την ομάδα του να κερδίζει στην έδρα του Αιγινιακού. «Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Το θέαμα δεν μας εκφράζει ούτε μας ικανοποιεί. Το αποτέλεσμα προέχει από οτιδήποτε άλλο. Η ομάδα μας γενικότερα, δεν είχε την ιδανικότερη παρουσία. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, να έδειχνα δυσκολίες στον τρόπο ανάπτυξης, κι όμως έγινε, κατέθεσαν την ψυχή τους», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τα επόμενα ματς θα είναι πολύ δύσκολα, θα κριθούν όλα την τελευταία αγωνιστική. Έχει γίνει ένα λάθος, δεν πρέπει να κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά πως θα βελτιώσουμε τον Άρη. Ευχαριστώ στον κόσμο, αισιοδοξώ ότι και η εικόνα μας στο εντός θα είναι καλύτερη και ο κόσμος θα είναι δίπλα μας».

Σε ερώτηση για το αν διέκρινε σημάδια βελτίωσης, απάντησε: «Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο, είχε μία οργάνωση αμυντικά. Βελτιωμένη στις στατικές φάσεις. Όλα αυτά μπορεί να μην με ικανοποιούν, αλλά τη δεδομένη στιγμή, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η νίκη είναι χρυσάφι τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα