Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Ολυμπιακού! (pics)

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Ολυμπιακού! (pics)

bet365

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με πέτρες και καπνογόνα στον δρόμο για την Τούμπα. Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές που προκλήθηκαν.
Από μεριάς των Πειραιωτών τονίστηκε ότι κουκουλοφόροι έκαναν επίθεση στο πούλμαν ενώ ήταν στον δρόμο για την Τούμπα με πέτρες και καπνογόνα και κάποιο αντικείμενο έσπασε ένα τζάμι του οχήματος και προκάλεσε και άλλες φθορές.
Την επίθεση κατήγγειλε και ο Σάββας Θεοδωρίδης στο συνδρομητικό κανάλι. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» πάντως έχει φτάσει στο γήπεδο δίχως άλλα προβλήματα και ευχή όλων είναι να μην υπάρξει κανένα άλλο... ανάλογο περιστατικό. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στην Gallery:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα