Μπέτις – Σοσιεδάδ 2-3

Μπέτις – Σοσιεδάδ 2-3

bet365

Οι Βάσκοι που πέρασαν με 2-3 από την Μπέτις, επέστρεψαν στην 4η θέση και στο +2 από την Ατλέτικο, κάνοντας την καλύτερη σεζόν τους μετά το 2002-’03.

Δεν ξεφουσκώνει, δεν αφήνει τη μάχη και κάθε αγωνιστική που περνάει, δείχνει όλο και πιο αποφασισμένη για το θαύμα. Η Σοσιεδάδ που πλέον πιστεύει ξεκάθαρα ότι μπορεί να κλέψει το εισιτήριο για το Champions Leagu, πέρασε με 2-3 από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και με τη νίκη της επί της Μπέτις, επέστρεψε στην 4η θέση και στο +2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο 9’ ο Μπαουτίστα έκανε υπέροχο κοντρόλ και τελείωμα, δίνοντας προβάδισμα στους Βάσκους, αλλά ο Μαντί (16’) απάντησε με εκπληκτικό βολ πλανέ. Ο Τσάμπι Πριέτο ξαναέβαλε τους φιλοξενούμενους (26’) σε θέση οδηγού με άπιαστο σουτ και η Μπέτις πάλευε για την ισοφάριση, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Με κεφαλιά του Σανάμπρια (65’) οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, αλλά ο αρχηγός των φιλοξενούμενων χτύπησε για δεύτερη φορά (72’) και με το κεφάλι τους χάρισε το τρίποντο. Οι Βάσκοι κάνουν την καλύτερη χρονιά τους από την 2η θέση του 2002-’03 και με την Σεβίλλη να έχει ξεφύγει στην 3η θέση, θα είναι πολύ δύσκολο για την Ατλέτικο να εξασφαλίσει την τετράδα.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα