ΠΑΟΚ: Στόχος η ανάπτυξη των Ακαδημιών

ΠΑΟΚ: Στόχος η ανάπτυξη των Ακαδημιών

ΠΑΟΚ: Στόχος η ανάπτυξη των Ακαδημιών

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης οραματίζεται και θέλει να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Παρουσίαση του όλου πρότζεκτ το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Τούμπας.

Το πρωί της Παρασκευής, σε προγραμματισμένη συνάντηση, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον διευθυντή των ασπρόμαυρων ακαδημιών, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, για την πορεία όλων των τμημάτων, την εξέλιξη του δικτύου της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη τους.

Η λειτουργία των ασπρόμαυρων Ακαδημιών ποδοσφαίρου και η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη τους είναι βασικός στόχος για τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, που έχει επενδύσει αρκετά εκατομμύρια στα 4,5 χρόνια της παρουσίας του στον σύλλογο, προσδοκώντας την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ μέσα κι από αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατεύθυνση των Ακαδημιών, ωστόσο υποστήριξε ότι «δεν πρέπει να σταματήσει η Ακαδημία και οι άνθρωποί της να θέτουν μεγάλους στόχους στα πρότυπα των καλυτέρων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών σχολών».

Παράλληλα, ζήτησε να τελειοποιηθούν και να αυξηθούν οι υπηρεσίες προς τους μικρούς ποδοσφαιριστές, να προστεθούν νέα τμήματα και να μεγαλώσει ο αριθμός του προσωπικού, που θα ασχολείται στο κομμάτι των Ακαδημιών.

 

Τελευταία Νέα