Σοκαρισμένοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα με Λουίς Ενρίκε

Σοκαρισμένοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα με Λουίς Ενρίκε

Κώστας Ζάλιαρης
Σοκαρισμένοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα με Λουίς Ενρίκε

bet365

Τον τρόπο με τον οποίο ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του πως διανύει τους τελευταίους του μήνες στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ανέφερε ο Ιβάν Ράκιτιτς, με τον πρόεδρο της ομάδας να ετοιμάζει έναν... σούπερ τεχνικό.

Λίγο μετά το 6-1 επί της Χιχόν, αποτέλεσμα που έστειλε τους Καταλανούς στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν έπειτα και από το ανέλπιστο 3-3 της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λας Πάλμας, ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Τύπου την απόφασή του ν' αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» στο φινάλε της σεζόν.

Προτού το κάνει αυτό, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι φυσικά έμαθαν πρώτοι για την απόφασή του και ο Ιβάν Ράκιτιτς ανέφερε: «Σοκαριστήκαμε όταν μας το είπε. Δεν το περίμενε κανείς... Προσωπικά πίστευα ότι κάτι θα γίνει και θα τον έχουμε και την επόμενη σεζόν μαζί μας. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τίτλους και να γράψουμε το τέλος της θητείας του με επιτυχία. Έχει όλη τη στήριξή μας και μακάρι όταν φτάσει το τέλος, να είναι χαρούμενος με όσα πετύχαμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, είπε: «Το καλοκαίρι θα πάρουμε έναν... σούπερ τεχνικό. Θα ψάξουμε με ηρεμία και σωστή κατεύθυνση και θα προβούμε σε ανακοινώσεις μετά την 30η Ιουνίου. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον επόμενο, ώστε να το επισημοποιήσουμε, την 1η Ιουλίου».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα