Μαρσέιγ - Μονακό 3-4

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Μονακό 3-4

bet365

Απίστευτο ματς στη Μασσαλία, όπου η Μονακό κέρδισε με 4-3 την Μαρσέιγ στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Μονακό προσέφερε ακόμη ένα υπερθέαμα στη σεζόν. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας με 4-3 την Μαρσέιγ στη Μασσαλία! Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν στο 19’, όταν ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ, το τείχος άνοιξε, ο Πελέ έκανε λάθος εκτίμηση και το γκολ θα έπρεπε να πιστωθεί στον τερματοφύλακα των Μασσαλών.

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στους Φωκαείς μετά τη συντριβή, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν και ισοφάρισαν στο 43’ με πανέμορφο γκολ του Παγιέ. Το ματς άνοιξε στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν μετά το 60’ και τον Μπαπέ να κάνει το 1-2 στο 66’. Οι Μονεγάσκοι κυριάρχησαν στη συνέχεια, όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς και το πλήρωσαν, με τον Καμπελά να κάνει το 2-2 στο 83’ και να στέλνει τις ομάδες στην παράταση!

Εκεί, η Μονακό πήρε το προβάδισμα στο 104’, με τον Μεντί να ολοκληρώνει υποδειγματικά την αντίθεση, όμως στο 110’ ο Καμπελά έκανε το 3-3! Δεν ήταν, όμως, η μέρα των Μασσαλών, καθώς μόλις 3’ αργότερα ο Λεμάρ από κοντά έκανε το τελικό 3-4 για την Μονακό, που πανηγύρισε την πρόκριση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα