Χιμένεθ: «Πιο εύκολο μετά το πέναλτι και την αποβολή»

Χιμένεθ: «Πιο εύκολο μετά το πέναλτι και την αποβολή»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι η φάση του 13ου λεπτού διευκόλυνε την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Πλατανιά.

Η Ενωση πήρε πέναλτι και οι Κρητικοί έμειναν με 10 φάσεις στην ίδια φάση, με αποτέλεσμα η συνέχεια του παιχνιδιού να είναι πολύ πιο εύκολη για τους Κιτρινόμαυρους, όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Σίγουρα το σημείο που έγινε το πέναλτι και με την αποβολή μας διευκόλυνε να προηγηθούμε και να έχουμε αριθμητικό πλεονέκτημα. Και πριν το γκολ είχαμε κάποιες φάσεις, όπως με τον Αραούχο», ήταν το πρώτο σχόλιο στην κάμερα του COSMOTE TV αμέσως μετά την λήξη.

Λίγα λεπτά μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Χιμένεθ είπε τα εξής.

Για το ματς: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για να φτάσουμε στον στόχο μας. Αν θέλαμε να συνεχίσουμε στο κύπελλο, έπρεπε να κερδίσουμε. Είναι ένας θεσμός διαφορετικός. Τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλά. Δεν χάσαμε τον έλεγχο και την συγκέντρωση, παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοϊκό στο πρώτο ματς (σ.σ. 0-0). Έπρεπε να κερδίσουμε».

Για τον λόγο που έπαιξε ο Κολοβέτσιος ως δεξιός μπακ και όχι ο Βράνιες: «Είναι κάποια απόφαση, που έχει κάποιους λόγους. Δεν θα εξηγήσω το γιατί. Το βασικό είναι πως και οι δυο μπορούν να βοηθήσουν. Αν το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, τότε θα είχα τρελαθεί».

Για το μυστικό της μεταμόρφωσης της ΑΕΚ από όταν την ανέλαβε: «Είναι η δουλειά καθαρά των ποδοσφαιριστών. Δεν είμαι εγώ που μπορώ να πάρω όλη την δόξα. Είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που φέρνουν τα αποτελέσματα. Εγώ μπορώ να τους δείξω κάποιον δρόμο αλλά είναι η δική τους δουλειά που βγαίνει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα