Έβδομη πιο ακριβή μεταγραφή στην Κίνα ο Ιντέγε!

Έβδομη πιο ακριβή μεταγραφή στην Κίνα ο Ιντέγε!

Έβδομη πιο ακριβή μεταγραφή στην Κίνα ο Ιντέγε!

bet365

Η Τιανγίν ανακοίνωσε στο ρόστερ της τον Ιντέγε με το Νο39 και τα 12 εκατ. που δαπάνησε κατατάσσουν την μεταγραφή του στην 7η θέση των ακριβότερων για το 2017 στην Κίνα.
Το όνομα του πρώην «ερυθρόλευκου» φορ είναι στην 7η θέση της σχετικής λίστας για τις πιο ακριβές μεταγραφές του 2017 στην Κίνα, όπως τις παρουσίασε το Goal.com.
Βρίσκεται πάνω από ονόματα όπως αυτά των Τέβες, Σοριάνο, Ερνάνες, Τζον Όμπι Μίκελ και Ρικάρντο Καρβάλιο. Η μεταγραφή του Νιγηριανού κόστισε 12 εκατ. ευρώ ενώ το συμβόλαιό του είναι τριετές έναντι 3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους. Πρώτος στην λίστα αυτή είναι ο Όσκαρ με την μεταγραφή του να κοστίζει 60 εκατ. ευρώ. Μόνο σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο του Φεβρουαρίου στην Κίνα, το ποσό που δαπανήθηκε για τις 20 ακριβότερες αγορές έφτασε τα 265,8 εκατ. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα