Για την πρόκριση χωρίς Ενρίκε, Κάνιας και Κλάους

Για την πρόκριση χωρίς Ενρίκε, Κάνιας και Κλάους

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης (2/3), με τον Ίβιτς να ανακοινώνει την αποστολή με κάποιες εκπλήξεις.

Ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί την Ξάνθη, έχοντας ένα πλεονέκτημα μετά τη νίκη του με 2-1 στον πρώτο αγώνα, θέλοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ο Σέρβος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι δύο Λατίνοι (Ενρίκε και Κάνιας), που δεν είναι 100% έτοιμοι, αλλά και ο Στέφανος Αθανασιάδης, στη θέση του οποίου προτιμήθηκε και επιλέχθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Εκπληξη και η απουσία του Χάρη Χαρίση, που ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ στο ισόπαλο 1-1 με τον Ηρακλή.

Ο Πέδρο Ενρίκε συνεχίζει να έχει πόνους στο δάχτυλο του μεγάλου ποδιού, ενώ ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε σε ρυθμούς επανένταξης στο κανονικό πρόγραμμα και λογικά ετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κάμπος, Ματθαίου, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Η προπόνηση της Τετάρτης (01.03) ήταν επικεντρωμένη στην τακτική με το τεχνικό τιμ να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα