Εντολή Βασιλειάδη να βρεθούν οι υπαίτιοι του πανό για Σαββίδη

Gazzetta team
Εντολή Βασιλειάδη να βρεθούν οι υπαίτιοι του πανό για Σαββίδη

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε εντολή να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι του υβριστικού πανό για τον Ιβάν Σαββίδη στο Ηρακλής - ΠΑΟΚ.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης από το βράδυ της Κυριακής, που έγινε γνωστό το υβριστικό περιεχόμενο του πανό εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο αναρτήθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ηρακλή - ΠΑΟΚ, επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές, διωκτικές και δικαστικές, δίνοντας εντολή να εντοπισθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν.
Βρίσκεται δε σε συνεχή επαφή μαζί τους, προκειμένου να διασφαλισθεί ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία των δραστών και να καταστεί σαφές ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά σε αθλητικές διοργανώσεις. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να γίνει και ανάλυση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. Αναμένει δε τις εκθέσεις των αρμόδιων Αρχών για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειές του. Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτηρίζει την ανάρτηση του υβριστικού πανό, εναντίον του κ. Σαββίδη, ως ένα ακόμα απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τα ιδεώδη του αθλητισμού και τονίζει ότι τέτοιου είδους «οπαδοί» δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα