Αθωωτική απόφαση για τον Μπέο

Gazzetta team
Αθωωτική απόφαση για τον Μπέο

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό για απόπειρα εκβίασης στον Δαλούκα και του είχε επιβληθεί δύο χρόνια φυλάκισης, με ανασταλτικό χαρακτήρα. Ωστόσο τελικώς κρίθηκε αθώος με ομόφωνη απόφαση από το Γ' Τριμελές Εφετείο.
Με ομόφωνη απόφαση από το Γ' Τριμελές Εφετείο ο Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε αθώος για την απόπειρα εκβίασης του πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργου Δαλούκα πριν από το παιχνίδι Άρη – Παναθηναϊκού, τον Σεπτέμβριο του 2010. Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου στις 20 Οκτωβρίου 2015 είχε κριθεί ένοχος από το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης (σ.σ. ποινή εξαγοράσιμη με 10 ευρώ την ημέρα). Ωστόσο κατέθεσε έφεση και δικαιώθηκε. Στην κατάθεσή του ο Γιώργος Δαλούκας είχε αναφέρει πως δεν θυμάται ακριβώς το τι είχε ειπωθεί μεταξύ τους και ότι δεν επηρεάστηκε και ούτε ένιωσε πως πέφτει θύμα εκβιασμού.
Ο Αχιλλέας Μπέος από μέρους του τόνισε πως υπάρχουν και δικαστές που δεν επηρεάζονται πως αυτή η απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο απλός πολίτης μπορεί να προσβλέπει με ελπίδα και εμπιστοσύνη και σε δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα