Πέρασε από ιατρικά και ανακοινώνεται ο Ιντέγε

Πέρασε από ιατρικά και ανακοινώνεται ο Ιντέγε

Πέρασε από ιατρικά και ανακοινώνεται ο Ιντέγε

bet365

Θέμα ωρών θεωρείται η επισημοποίηση της συνεργασίας του Μπράου Ιντέγε με την Τιανγίν Τέντα, καθώς ο Νιγηριανός φορ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Κίνα προκειμένου να σφραγιστεί η συμφωνία του με την Τιανγίν Τέντα.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κίνα αναφέρουν πως ο 28χρονος φορ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

Οι Κινέζοι έχουν συμφωνήσει τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με τον Ολυμπιακό για τους οικονομικούς όρους της μεταγραφής και το μόνο που απομένει είναι η τελική έγκριση του ιατρικού επιτελείου.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως ο Ιντέγε ήδη συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ της ομάδας έχοντας επιλέξει την φανέλα με τον αριθμό 39.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα