Μπατιστίνι: «Πολύ ευχαριστημένος σε Ολυμπιακό ο Λεάλι»

Μπατιστίνι: «Πολύ ευχαριστημένος σε Ολυμπιακό ο Λεάλι»

Μπατιστίνι: «Πολύ ευχαριστημένος σε Ολυμπιακό ο Λεάλι»

bet365

Ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, τοποθετήθηκε ξανά για την υπόθεση του Ιταλού κίπερ και επανέλαβε το πόσο καλά νιώθει στον Ολυμπιακό.

Ο Μπατιστίνι είπε στο Calciomercato24.com για:

Τον Λεάλι και το μέλλον του: Η μεταγραφή του Νικόλα στον Ολυμπιακό ήταν μία έξτρα επιλογή για να μπορέσει να πάρει εμπειρίες. Είχε ανάγκη να παίξει σε ένα αρκετά καλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα μαθημένη να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος κάνει καλή πορεία στο Γιουρόπα. Ο Νικόλα το ζει όλο αυτό ως πρωταγωνιστής. Η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και μάχεται σε τρία μέτωπα. Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό σωματείο με πίεση, απαιτήσεις και διαρκή ανάγκη για νίκη. Ο Λεάλι είναι πολύ ευχαριστημένος εκεί. Βρήκε νέες προκλήσεις. Θα είναι κάτι πολύ καλό για το βιογραφικό του όλο αυτό. Θα δούμε το τι θα γίνει στο μέλλον. Το σημαντικό είναι ο Νικόλα να επκεντρωθεί στο τώρα. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε το τι θέλει η Γιουβέντους. Θα μιλήσουμε με την Γιουβέντους και μετά θα δούμε. Δεν πιστεύω πως θα είναι πρόβλημα στο να βρούμε την ιδανική λύση για το μέλλον του Νικόλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα