Κλείνει μέρος της Θύρας 7 η UEFA

Κλείνει μέρος της Θύρας 7 η UEFA

bet365

Η UEFA επέβαλλε ποινή στον Ολυμπιακό για το ματς με Οσμανλισπόρ και 3.000 καθίσματα στο «πέταλο» θα μείνουν κενά στο ματς με την Μπεσίκτας.
Άσχημα τα μαντάτα για τον Ολυμπιακό που έρχονται ως... απόνερα της αναμέτρησης με την Οσμανλισπόρ, στο Φάληρο! Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε πως στο προσεχές ματς απέναντι στην Μπεσίκτας για τους «16» του Europa League στο Φάληρο θα μείνει κλειστό μέρος της Θύρας 7 και συγκεκριμένα 3.000 καθίσματα. Πρόκειται για ποινή που αφορά σε συμπεριφορά των οπαδών των Πειραιωτών στο αγώνα με την Οσμανλισπόρ και η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Αυτή η τιμωρία προέκυψε και από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά των Τούρκων στον αγώνα με την Οσμάνλισπορ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Μάλιστα, από την στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας (9/3), αναμένεται διευκρινιστική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τι θα γίνει με τις θέσεις στο πέταλο των οργανωμένων. Σαφώς και είναι μια απόφαση που... πονάει τον Ολυμπιακό τόσο οικονομικά, αλλά κυρίως από θέμα ενίσχυσης καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει ανάγκη και την τεράστια στήριξη από τον κόσμο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα