Πέλκας: «Μου βγήκε αυθόρμητα και δάκρυσα» (vid)

Πέλκας: «Μου βγήκε αυθόρμητα και δάκρυσα» (vid)

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βραβεύτηκε για το γκολ της 20ης αγωνιστικής και μίλησε για τη συγκίνησή του και το περιβραχιόνιο που φόρεσε κόντρα στη Βέροια.

Ο Δημήτρης Πέλκας βραβεύτηκε για το Best Goal της 20ης αγωνιστικής εναντίον του Λεβαδειακου και σχολίασε τη συγκίνησή του - δάκρυσε - όταν σκόραρε φορώντας το περιβραχιόνιο του ΠΑΟΚ.

«Αυθόρμητα δάκρυσα μετά το γκολ. Ηταν αξέχαστη στιγμή. Δεν περίμενα να πάρω το περιβραχιόνιο και μάλιστα σκόραρα κι ολας. Είναι πολύ ωραίο πράγμα απο μικρός να πανηγυρίζεις για μια ομάδα και τελικά να φορέσεις το περιβραχιόνιο αυτής. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί να γίνω αρχηγός της ομάδας θα δουλέψω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Να τελειώσει το ματς το αυριανό και να προκριθούμε και μετά βλέπουμε για την Κυριακή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα