Φωνάζουν για να επηρεάσουν το διαιτητή, γιατί δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στους «4»

Φωνάζουν για να επηρεάσουν το διαιτητή, γιατί δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στους «4»

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει κι εξηγεί στο blog του στο gazzetta τις…διαμαρτυρίες για τον ορισμό του διαιτητή στο Περιστέρι.

Υπάρχουν, βλέπω, «φωνές» για τον ορισμό του Αρετόπουλου στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

Φωνές από το Περιστέρι κι όχι μόνο-πολύ λιγότερο θα έλεγα από το Περιστέρι και πολύ περισσότερο από αλλού, προφανώς από αυτούς που δεν θέλουν να περάσει ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Κυπέλλου, για ευνόητους λόγους…

Και καλά οι φωνές προκύπτουν από τη διαιτησία του Αρετόπουλου στο φετινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Τότε που ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε επί 60 λεπτά με το αυτογκόλ και τις ευκαιρίες που έχασε. Και που μετά τον πάτησε ο Ολυμπιακός για την τελευταία μισή ώρα. Και στο τέλος στη Θεσσαλονίκη έψαχναν τα ρέστα (κλασικά) στη διαιτησία για να δικαιολογήσουν άλλη μία (διαφαινόμενη) χαμένη σεζόν στο πρωτάθλημα…

Φωνές για τον Αρετόπουλο λοιπόν, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει χάσει 1-2 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Καραϊσκάκη (πρόπερσι, επί Μίτσελ κι Άγγελου) και 1-3 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα την ίδια σεζόν. Κι έχει φέρει 2-2 στο Χαριλάου, που δεν το λες και…επιτυχία κι έχει χάσει με απευθείας κόκκινη τον Χολέμπας σε παιχνίδι του στην Ξάνθη (με το σκορ στο 1-0), παραμονές κρίσιμου αγώνα του στο Κύπελλο, ναι ναι με τον Ατρόμητο: ακριβώς, είχε αποβληθεί Κυριακή 26.1.2014 από τον Αρετόπουλο στο Ξάνθη-Ολυμπιακός και την Τετάρτη 29.1.2014 έπαιζαν Ολυμπιακός-Ατρόμητος (0-0) στο Κύπελλο.

Ποιος είχε υποδείξει την αποβολή (σύμφωνα με την περιγραφή του speaker της Nova) κι ο Αρετόπουλος την δέχθηκε αμέσως; Ο επόπτης Κωσταράς. Ο ίδιος που ορίστηκε για αύριο στο Περιστέρι. Ο ίδιος που ήταν και στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0 στις 27.9.2014 για το πρωτάθλημα, με διαιτητή τον νυν αρχιδιαιτητή Τριτσώνη. Οι δυο τους είχαν υπό τον έλεγχό τους τη φάση που μπορείτε να δείτε στο 01.58 εδώ. Χωρίς άλλα σχόλια, δεν υποδείχθηκε καν φάουλ!!!

Προσέξτε: εγώ δεν λέω ότι το τάδε η, το δείνα σε εκείνα τα δύο παιχνίδια έγινε επίτηδες για να αδικηθεί ο Ολυμπιακός. Δεν το πάω εκεί. Απλά βάζω δεδομένα στο τραπέζι, για να καταδείξω πως ό,τι γίνεται τώρα, γίνεται ξεκάθαρα από κάποιους για να επηρεαστεί ο διεθνής διαιτητής αύριο και παίξει κόντρα τον Ολυμπιακό. Γιατί πολύ απλά αυτοί δεν θέλουν τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου…

Ο δε Ατρόμητος τι έχει κάνει με τον Αρετόπουλο όσες φορές τον έχει σφυρίξει στο Περιστέρι; Πέντε νίκες σε πέντε ματς παρακαλώ! 2-0 τον ΟΦΗ, 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης, 4-0 τον ΠΑΟΚ (με αποβολή του Αθανασιάδη από το 42’), 1-0 το Λεβαδειακό και 2-1 τον Πλατανιά. Και τι νίκες; Εκείνη με τον Πλατανιά ήταν πρόκριση στο Κύπελλο κι εκείνη με τον Αστέρα ήταν η 3η θέση στα πλέϊ οφς…Ειδικά δε εδώ και μία τετραετία ο Ατρόμητος με τον Αρετόπουλο έχει χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (0-2) κι από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-1). Και τις προάλλες τον σφύριξε και στο Κέρκυρα-Ατρόμητος 1-1.

Προσπαθούν τέλος πάντων να παρουσιάσουν τον ορισμό του Αρετόπουλου ως ένα…δώρο στον Ολυμπιακό! Κοιτάξτε: μιλάμε για ένα διαιτητή που μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ του Οκτώβρη, ορίστηκε πάλι σε παιχνίδι μετά από 50 ημέρες (!!!) και δη στο Αγροτικός-Ξάνθη για το Κύπελλο. Κι έκανε να σφυρίξει στο πρωτάθλημα 2,5 μήνες (4.1 Κέρκυρα-Ατρόμητος). Άρα, τιμωρήθηκε ουσιαστικά με 2,5 μήνες αποκλεισμό, δήθεν γιατί ευνόησε τον Ολυμπιακό, ενώ στην ουσία είχε κάνει μία δίκαιη διαιτησία, με λάθη που τα βλέπουμε από τους ρέφερι σε πάρα πολλά ντέρμπι.

Ο νοών νοείτω…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.