Ντεσάν: «Όταν το κρίνω, θα καλέσω ξανά τον Μπενζεμά»

Ντεσάν: «Όταν το κρίνω, θα καλέσω ξανά τον Μπενζεμά»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντεσάν: «Όταν το κρίνω, θα καλέσω ξανά τον Μπενζεμά»

bet365

Αποκλειστικά αγωνιστικοί είναι οι λόγοι βάσει των οποίων αποφασίζει ο Ντιντιέ Ντεσάν για τα μέλη που καλεί κάθε φορά στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και το ίδιο θα πράξει και με την περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά.

Έπειτα από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας, την πόρτα των «τρικολόρ» άφησε ανοιχτή για τον διεθνή φορ της Ρεάλ Μαδρίτης και ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Το θέμα με τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά και τη φερόμενη συμμετοχή του Μπενζεμά σε αυτό το ζήτημα, οδήγησε στον αποκλεισμό και των δύο από το Euro 2016, ωστόσο, το «θύμα» στην προκειμένη έχει δηλώσει ότι θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον συμπατριώτη του σε μια ομάδα, δίχως απαραίτητα να είναι καλοί φίλοι.

Μαρσέιγ - Μονακό με επιστροφή, αν ο Φαλκάο σκοράρει το 1ο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ντεσάν, μίλησε στην «Parisien» για το θέμα του Μπενζεμά και αυτό που είχε να πει, ήταν πως: «Όταν το κρίνω, θα τον καλέσω ξανά. Οι επιλογές μου έχουν να κάνουν αποκλειστικά με αγωνιστικά ζητήματα και τίποτα παραπάνω. Αν κρίνω ότι θα είναι σωστό για την εθνική ομάδα της Γαλλίας, θα γίνει. Αυτό βάζω πάνω απ' όλα. Παραμένει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της χώρας».

 

Τελευταία Νέα